Excite

Werken bij Makro: een leuke uitdaging

Wil jij werken bij Makro, één van de bekendste groothandels van Nederland? Ga dan eens naar ontmoetmakro.nl. Op deze site kun je op functie of locatie zoeken voor een leuke baan. Solliciteren kan online en je krijgt snel te horen of je op gesprek mag komen of niet. Makro is een gezellige winkel en vaak ben je als medewerker een aanspreekpunt voor de mensen die er komen. Er zijn talloze functies, van simpele vakkenvullers tot assistent bedrijfsleiders.

Food specialist

Als Food specialist weet jij alles over het voedsel van de afdeling waar jij staat. Deze functie is voornamelijk voor versafdelingen zoals groente, kaas of vlees. het is jouw rol om klanten vriendelijk te helpen bij enige vragen of opmerkingen en hen deskundig advies te geven, zodat ze weten wat ze in huis halen.

Vakkenvuller

Vakkenvullers hebben de belangrijke taak om de vakken bij de Makro gevuld te houden. Ook staan ze klanten te woord die vragen hebben waar bepaalde producten te vinden zijn in de winkel, wanneer producten terug binnenkomen, enz. Ze worden gezien als het visitekaartje van de winkel.

Horecamedewerker

Alle Makro vestigingen hebben ook een restaurant waar je iets kunt eten of drinken. Hier zijn medewerkers voor nodig die het eten klaarmaken of die aan de kassa staan. Hygiëne is van groot belang en ook klantvriendelijkheid dragen ze bij Makro hoog in het vaandel.

Open sollicitatie

Behalve solliciteren via de website, kun je er ook voor kiezen een open sollicitatie te versturen. Het is altijd mogelijk dat je toch wordt uitgenodigd voor een gesprek en wie weet krijg je wel een leuke baan te pakken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021