Excite

Werken bij Lidl: iets voor jou?

Zoek je een leuke baan met toekomstperspectief? Dan is werken bij Lidl misschien wel iets voor jou. Lidl is een grote supermarktketen met inmiddels meer dan 350 filialen, maar liefst vijf distributiecentra en in totaal zo'n 8.000 medewerkers. En daar kun jij er ook een van worden.

Wat doe je?

Werken bij Lidl kan op verschillende manieren. Je kunt een functie vervullen in de winkel, bijvoorbeeld het bijvullen van de schappen, klanten helpen met afrekenen of het managen van een volledige vestiging. Daarnaast kun je natuurlijk ook werken op een distributiecentrum of op het hoofdkantoor. Voor bijna elke richting is wel een mooie functie te bedenken binnen Lidl.

Wat moet je kunnen?

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je binnen de bedrijfscultuur past. Lidl neemt het liefst mensen aan die enthousiast zijn en echt een passie voor het werk hebben. Bovendien is het een absolute pro als je steeds gaat voor het beste eindresultaat en je niet snel bij de pakken neerzit. Dit wordt ook gestimuleerd vanuit het bedrijf zelf; je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en eventueel door te groeien.

Bekijk vacatures

Hoe kom je nu bij Lidl terecht? Voor een bijbaantje of vakantiebaantje moet je vaak bij het filiaal bij jou in de buurt zijn. Als er nieuwe krachten worden gevraagd, dan wordt dat vaak via een papier op de deur aangegeven. Verder kun je natuurlijk ook altijd op Lidl.nl kijken voor de actuele vacatures. Hier kun je ook direct meer lezen over de sollicitatieprocedure en vragen die regelmatig worden gesteld. Dat helpt om een nog beter beeld te krijgen van het werken bij Lidl.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020