Excite

Doe het zelf: werken bij GAMMA

Doe je graag dingen zelf en ben je ook een ster in het adviseren van familie en vrienden? Dan is werken bij GAMMA misschien wel wat voor jou. Deze bouwmarkt staat bekend om haar brede en overzichtelijke assortiment én goede service. En daar kun jij een steentje aan bijdragen.

Hoe werkt het?

GAMMA is één groot bedrijf, maar de verschillende vestigingen zijn niet het eigendom van één persoon: er wordt gewerkt via een franchiseformule. Dat betekent dat elke vestiging zich aan een aantal grondregels moet houden, maar ook bepaalde vrijheden heeft. De franchiseformule maakt werken bij GAMMA erg interessant: als je de smaak te pakken hebt, is het starten van een eigen vestiging misschien ook wel iets voor jou. Carrièreperspectief is hier dus verzekerd.

Begin bij het begin

Je kunt bij GAMMA terecht in verschillende functies. Als je nog heel jong bent, wil je misschien bij het begin beginnen en informeer je naar een bijbaantje of een vakantiebaantje. Ook als je al wat verder in je carrière bent, zijn er genoeg mogelijkheden. Denk aan managementfuncties, maar ook functies als hulpkracht, medewerker goederenontvangst, kassamedewerker, service- of verkoopmedewerker. De vacatures per vestiging zijn via internet in te zien.

Werken bij het 'moederbedrijf'

Het kan natuurlijk ook zijn dat je juist wilt helpen om het hele bedrijf GAMMA goed op de kaart te zetten. Dan is solliciteren bij Intergamma een mogelijkheid. Dit bedrijf in Leusden is eigenaar van de GAMMA-formule. Als je hier wilt werken, kun je onder meer beginnen als trainee. Ook kun je instromen via andere functies. De vacatures zijn via Intergamma.nl te bekijken.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021