Excite

Passie voor kleding? Ga werken bij C&A!

Wie leuk werk doet, hoeft eigenlijk geen dag te werken. Het is dus de kunst om iets te vinden waarin je je verschillende passies kunt combineren. Heb jij een oog voor verkoop en ben je ook dol op mode? Dan is werken bij C&A echt iets voor jou. Omdat dit zo'n groot bedrijf is, zijn er altijd geschikte momenten om in te stappen, ongeacht waar je je op dit moment op de carrièreladder bevindt.

Leren en werken

De beste manier om het vak te leren, is te kiezen voor een combinatie van leren en werken. C&A biedt deze mogelijkheid voor MBO- en HBO-scholieren. Als je bezig bent met een MBO-opleiding, dan kun je aan de slag via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) of Beroeps Opleidende Leerweg (BOL). Je werkt in eerste instantie naar een diploma op niveau 3 toe. Later kun je dan ook nog doorgaan voor een diploma op niveau 4. Als HBO-student kun je meedoen aan het HBO Duaal Traject. Dit is speciaal bedoeld voor havisten en MBO'ers. Wie dit programma volgt, ontwikkelt zich uiteindelijk tot assistent-storemanager en storemanager. Ook deze opleiding bestaat uit een combinatie van werken en leren, waarbij je ongeveer 80% in de praktijk aan het werk bent. Omdat je daar ook al voor betaald krijgt, sla je eigenlijk twee vliegen in één klap.

Later instromen

Natuurlijk kun je ook later instromen. Via de website van de C&A kun je de actuele vacatures bekijken en als er iets bij zit dat je aanspreekt, kun je een sollicitatie versturen. Een open sollicitatie verzenden kan ook altijd. Je weet immers nooit dat er net een positie is vrijgekomen die nog niet openbaar is gemaakt. Proberen is de boodschap!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021