Excite

Vind een vacature in de beveiliging

Altijd al gedroomd van een baan in de beveiliging? Dan is nu misschien wel hét moment om daar eindelijk eens werk van te maken. De beveiliging schreeuwt om goede, betrouwbare krachten en dat maakt het voor jou misschien nog makkelijker om een geschikte vacature te vinden.

Natuurlijk zul je eerst goed na moeten denken over wat je precies in de beveiliging wilt doen. De beveiliging is een erg diverse beroepsgroep. Je kunt evenementen beveiligen, mensen beveiligen, werken op geldtransporten, maar je kunt ook aan de slag als horecaportier, luchthavenbeveiliger of objectbeveiliger. Als je weet wat je wilt, dan is het ook makkelijker om te kijken of je voor zo’n functie in aanmerking komt.

In de meeste gevallen is een opleiding tot beveiliger de minimale eis die gesteld wordt aan een kandidaat. Die opleiding is op diverse scholen te volgen, maar ook via een thuisstudie. Als je echt carrière wilt maken in de beveiliging, bijvoorbeeld door groepsleider of coördinator te worden, dan zijn hiervoor aanvullende opleidingen. Die kun je zelf volgen, maar je kunt ook kijken of je nieuwe werkgever hier mogelijkheden voor biedt. In dat geval staat het meestal al vermeld in de vacature. Is dat niet zo, vraag er dan tijdens een gesprek gerust naar, want het is natuurlijk wel heel belangrijk dat jij je in je nieuwe baan ook kunt ontwikkelen!

Afbeelding: Flickr account thivierr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021