Excite

Vind leuk vakantiewerk in Friesland

Het is lekker om tijdens de vakantie helemaal niets te doen, maar het is ook dé mogelijkheid om wat extra bij te verdienen. Dan kun je jezelf aan het einde van de vakantie misschien nog wel trakteren op een lekkere reis naar het buitenland. Maar hoe vind je een baantje? Onderstaande tips helpen je alvast aan vakantiewerk in Friesland.

Bekijk vacaturesites

Veel bedrijven maken in februari of maart al hun vakantieplanning. Vanaf dat moment gaan ze op zoek naar vakantiekrachten. Door tijdig vacatures voor vakantiewerk in Friesland te bekijken, kun je een mooi baantje scoren. Handige sites die je verder kunnen helpen zijn:

  • Trovit.nl (heeft een aparte sectie voor vakantiewerk in Friesland)
  • Career-jet.nl (heeft een aparte sectie voor vakantiewerk)
  • Vakantiewerkspot.nl (zoek hier op provincie Friesland)

Reageer gerust op meerdere vakantiebanen; je bent vast niet de enige en kunt beter wat afzeggen dan dat je uiteindelijk niets hebt.

Ga zelf op zoek

Je kunt ook zelf op zoek gaan naar leuk vakantiewerk. Via het uitzendbureau of gewoon door bedrijven binnen te stappen. Het uitzendbureau is de makkelijkste manier; je meldt je aan en geeft aan wat je graag wilt. Als je flexibel bent, dan kunnen ze je eigenlijk altijd wel ergens inzetten. Werken voor een uitzendbureau heeft het voordeel dat je wekelijks betaald wordt en dat je ook (vanaf een bepaalde leeftijd) pensioen opbouwt. Je kunt ook rechtstreeks een bedrijf bezoeken. Vooral winkels geven vaak via briefjes op de deur aan dat ze zoeken naar vakantiekrachten. Vraag dan in de winkel naar een sollicitatieformulier en lever dit zo snel mogelijk (persoonlijk) weer in. Duurt het lang voor je iets hoort? Ga er dan gerust zelf nog een paar keer achteraan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021