Excite

Tips voor vakantiewerk in het buitenland in 2011

Ben je nog op zoek naar vakantiewerk in het buitenland voor de zomer van 2011? De zomer is al in volle gang, dus je moet opschieten als je nog ergens terecht wilt. Tijdens de zomermaanden zijn er talloze baantjes in het buitenland waar je uit kunt kiezen. Op vacaturesites als werk.nl of monsterboard.nl kun je de vacatures vinden. Ook op Marktplaats kun je vaak leuke oproepjes tegenkomen. We geven je hier alvast een aantal voorbeelden van mogelijke vakantiejobs in het buitenland.

Animatieteam op een camping

Maak deel uit van een animatieteam op een camping. Het is dan jouw taak om de gasten te vermaken. Vaak is een animatieteam speciaal voor de kinderen zodat de kinderen zich kunnen vermaken terwijl de ouders genieten. Vaak is kennis van een bepaalde taal zoals Engels, Frans, Spaans of Duits wel een vereiste.

Au pair

Het is mogelijk om in het buitenland als au pair te werken. Dit is vaak voor langere periode, maar het is ook mogelijk dat het enkel voor de zomermaanden is. Je moet wel al ervaring hebben in oppassen en goed met kinderen om kunnen gaan. Om een baan in het buitenland te krijgen als au pair, kun je je het beste inschrijven bij een bemiddelingsbureau voor au pairs, bijvoorbeeld op AuPair-world.nl.

Druiven plukken

Ben je niet bang voor hard werk en vertoef je het liefst in de heerlijke buitenlucht? Dan is druiven plukken misschien wel iets voor jou. Er zijn veel mogelijkheden om druiven te plukken in het buitenland. Denk bijvoorbeeld aan de vele wijnstreken in Frankrijk. Hoewel druiven plukken zwaar labeur is, is het vaak wel een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen en de taal beter onder de knie te krijgen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021