Excite

Waar vind je vacatures voor een verpleegkundige op Aruba?

Geen bittere winters met ijzel en sneeuw, maar wel zonneschijn en de Caribische zee? In zo'n omgeving wil iedereen wel werken. Ben jij een verpleegkundige die graag naar zonnige oorden vertrekt, dan zou je kunnen proberen om werk te zoeken op Aruba. Bij de volgende websites heb je kans om vacatures te vinden als verpleegkundige op Aruba.

Zoek in de internationale databases

Je kunt om te beginnen zoeken in de databases een van de grote vacaturesites zoals trovit.nl, njobs.nl en indeed.nl. Maar je zou ook eens websites kunnen proberen die gespecialiseerd zijn in medische vacatures. Op medicarejobs.nl kun je op zoek gaan naar vacatures als verpleegkundige op Aruba. Andere websites die een grote verzameling banen op medisch gebied hebben zijn medischevacaturebank.nl, medjob.nl en medischebanenmarkt.nl.

Zoek op de Antillen zelf

Maar misschien is het een beter idee om op het tropische eiland zelf te zoeken. Op traha.com vind je diverse banen op Aruba. Of kijk bij antillenvacatures.nl en cactusjobs.com of er vacatures zijn voor een verpleegkundige op Aruba.

Benader de werkgevers op Aruba

Ook kun je het bij ziekenhuizen en zorginstellingen op Aruba zelf proberen. Kijk bijvoorbeeld voor vacatures als verpleegkundige op Aruba eens bij het Dr. Horacia E. Oduber Hospitaal via arubahospital.com. Of probeer het bij de Stichting voor Volkshygiëne Wit Gele Kruis Aruba (witgelekruisaruba.org).

Blader online door de vacatures van de lokale kranten

Natuurlijk is het ook handig om de lokale kranten online door te bladeren voor vacatures als verpleegkundige op Aruba. Op de Nederlandstalige versies amigoe.com en antilliaansdagblad.com vind je diverse vacatures. Misschien zijn ze niet allemaal specifiek gericht op Aruba, maar dan vind je het wellicht prima om naar een van de andere heerlijke Antilliaanse eilanden te gaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021