Excite

De leukste vacatures bij de NS

De NS is niet voor niets één van de top twintig favoriete werkgevers van Nederland. NS investeert veel geld in de werkomgeving van de werknemers. Daarnaast zijn er goede pensioenvoorwaarden en mogelijkheden tot verlof. Tenslotte kunnen werknemers bij de NS profiteren van voordelen op binnen- en buitenlandse treinreizen. Niet gek dus dat vacatures bij de NS altijd populair zijn.

NS banen in alle velden

Bij een groot bedrijf als de NS zijn banen beschikbaar in allerlei velden, denk aan ICT, techniek, bestuurlijke functies en finance. Daarnaast natuurlijk ook trein gerelateerde functies, zoals machinist, conducteur of dienstverlenende functies.

Stage bij NS

Bij de NS bestaat de mogelijkheid om een meeloopstage te lopen of om een afstudeeronderzoek te doen. Informatie hierover vind je op de website van de NS. De stages zijn voor zowel HBO-studenten als WO-studenten. Er bestaat een mogelijkheid dat je na je stage door kunt stromen in een startersfunctie of traineeship bij de NS.

Traineeship NS

Voor afgestudeerde WO'ers heeft de NS traineeships, waarbij je wordt klaargestoomd voor een uitdagende carrière binnen NS. Het NS Management Traineeship is speciaal voor leidinggevende functies. Daarnaast kent NS ook nog traineeships voor logistiek, finance, ICT en techniek. Voor echte carrièretijgers heeft de NS een speciale driedaagse Finance Rally.

Vacatures NS MBO professionals

De NS werft in tegenstelling tot veel andere bedrijven nog steeds regelmatig nieuwe mensen. Zoek je een baan op MBO niveau? Dan kun je bij de NS terecht als medewerker van de operatie, machinist, conducteur, medewerker service en veiligheid en technische monteurs. Bij alle functies krijg je een vakspecifieke training, zodat je jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten en ontwikkelen bij de Nederlandse Spoorwegen.

Vacatures NS HBO+ professionals

Behalve de traineeships van NS in de vakgebieden management, logistiek, finance, ICT en techniek, richten de vacatures van de NS zich ook op inkoop en verkoop, marketing, sales en communicatie, P&O, reizigersvervoer en vastgoed. Kijk voor de actuele vacatures op NS.nl. Om altijd op de hoogte te blijven meldt je je aan voor de job alert.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021