Excite

Vacatures in de beveiliging

Parkeercontroleur, beveiliger, oproepkracht beveiliger, detentietoezichthouder, evenementenbeveiliger – zo maar een grip uit de vacatures van ‘baan als beveiliger’ (baanalsbeveiliger.nl). Voor een baan in de beveiliging ben je hier op het goede adres. Op de website van baan als beveiliger kun je zoeken op provincie en op onderwerp. Deze variëren van bewaker, evenementenbeveiliger, waardechauffeur, horecaportier, museum beveiliger tot surveillant.

Als je gevonden wilt worden door werkgevers uit je buurt, kun je je CV achterlaten op de website. Verschillende organisaties en bedrijven werken samen met baan als beveiliger, zoals G4S, Profi-Sec Security Group, Globe Security, Shield Security, Iris Security, Man Beveiliging, Shadow Security en Het Rijksmuseum Amsterdam. Via baan als beveiliger kun je dus zeer gericht zoeken naar een baan in de beveiliging.

Beveiliging.ikwerk.nl is een vergelijkbare website. Je kunt hier kiezen tussen werken bij Securitas, CSU Security of politiewerving. Ook hier kun je vervolgens weer kiezen tussen verschillende regio’s en functies. Minder gericht kun je natuurlijk ook bij algemene grote vacaturesites terecht. Zoals De Nationale Vacaturebank of Monsterboard. Omdat je ook hier kunt zoeken op functie en regio pikken ook deze websites de vacatures in de beveiliging er voor jou uit.

Voordeel is dat deze websites een groot en actueel aanbod aan vacatures hebben. Vind je de zoekresultaten te groot? Dan kun je deze vervolgens gaan verfijnen. Nadeel van deze minder gespecialiseerde websites is wellicht dat je het overzicht sneller kwijtraakt. Het meest specifiek zoek je natuurlijk door een organisatie te kiezen, bijvoorbeeld Securitas, en vervolgens naar de website van deze organisatie te gaan om daar naar vacatures te zoeken.

Afbeelding: Flickr, gebruiker US Army

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021