Excite

Vacatures in de beveiliging

In de beveiliging werken veel meer mensen dan over het algemeen gedacht wordt. Dat is niet zo gek, de beveiligers waar je normaal gesproken mee te maken krijgt zijn portiers bij uitgaansgelegenheden en security tijdens bijvoorbeeld festivals. Toch heeft de beveiligingsbranche veel meer omhanden.

Om deze reden zijn er in de beveiliging vaak openstaande vacatures. Zo kan je aan de slag als centralist. Je handelt dan binnenkomende meldingen af en geeft de informatie door aan de juiste personen of instanties. Ook kan je in het veld aan de slag, als beveiliger op Schiphol bijvoorbeeld.

Heb je al werkervaring in de beveiliging heb je nog meer keuze uit vacatures. Ook in deze branche zijn er leidinggevenden en controleurs nodig. Als visiteur of surveillant bezoek je beveiligers en controleer je of ze werken volgens de veiligheids- en bedrijfsregels. Dit is een verantwoordelijke functie en zo nu en dan moet je streng op kunnen treden.

Natuurlijk heeft het bankwezen een sterke behoefte aan beveiligers. Op geldtransporten is altijd security aanwezig en ook het bankgebouw zelf moet goed beveiligd zijn. Daarboven zitten weer teamleiders en coördinatoren. In vacatures voor deze functies vragen banken vooral om veel ervaring als beveiliger. Daarnaast moet je een team kunnen managen.

De beveiligingsbranche is dienstverlenend. Naast streng moet je ook klantvriendelijk kunnen zijn. Een afwisselende en veeleisende sector dus.

Afbeelding: Flickr, gebruiker glenmcbethlaw

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021