Excite

Uitdagende vacatures in een grote havenstad vind je bij het CWI in Rotterdam

Of je nu voor een veeleisende fulltime carrière gaat of het juist misschien wat rustiger aan wilt doen met een parttime baan; bij de vacatures van het CWI in Rotterdam vind je vast iets dat bij je past. Niet alleen doordat een grote stad als Rotterdam enorm veel mogelijkheden biedt, maar ook doordat het CWI in Rotterdam veel kennis heeft van de lokale arbeidsmarkt. Het is daarom een goed idee om bij een CWI-vestiging in Rotterdam langs te gaan. Welke het dichtste bij is, kun je vinden op werk.nl via de link 'direct doen' en daarna 'vestiging zoeken'.

Van CWI naar UWV

Het CWI is een afkorting van Centrum voor Werk en Inkomen. Dit instituut is in 2009 gefuseerd met het UWV. Samen zijn zij verder gegaan onder de naam UWV Werkbedrijf. De diensten die deze instelling verleent, zijn er vooral op gericht om mensen aan het werk te helpen en bij wie dat niet lukt aan een uitkering. Dankzij het grote aanbod aan vacatures bij het CWI in Rotterdam kunnen gelukkig veel mensen een baan krijgen. Of er een leuke carrièrekans voor jou bij is, kun je ook online bekijken op de website werk.nl. Beter nog: laat je cv online achter, misschien is er net een potentiële werkgever op zoek naar iemand met jouw profiel.

Bezoek een CWI-vestiging

Vind je geen geschikte vacatures op de website dan is het raadzaam om toch langs een CWI-vestiging in Rotterdam te gaan. De vroegere CWI, nu UWV vestigingen, zijn normaliter zeer gemakkelijk bereikbaar. Zo ook in Rotterdam met het treinstation Rotterdam Zuid vlakbij. De medewerkers kunnen je dan misschien verder helpen met advies. En wie weet zijn er geschikte vacatures binnengekomen die nog niet op de website zijn geplaatst. Dan ben jij een van de eersten die ze ziet.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021