Excite

Vind snel vacatures bij het CWI in Groningen

Wanneer je een baan zoekt in Groningen dan kun je langs de uitzendbureaus gaan en diverse carrièresites bezoeken. Maar het is ook een heel goed idee om eens te kijken bij de vacatures van het CWI in Groningen. Zij kunnen namelijk banen hebben die in de andere vacaturebanken niet te vinden zijn.

Uitdagende carrièreswitch of bijna werkloos? Nog beter is het om even langs het CWI zelf te gaan. De medewerkers laten je graag de vacatures van het CWI in Groningen zien, daarbij kunnen ze je helpen om de juiste keuzes te maken. Want misschien wil je wel een stevige carrièreswitch maken en een heel ander beroep gaan doen? Of je bent al een tijdje werkloos en op zoek naar nieuwe mogelijkheden? Het kan ook zijn dat je je huidige baan dreigt te verliezen. In al deze situaties kan het CWI van nut zijn. Van geschikte vacatures uitzoeken die het CWI in Groningen heeft tot aan het aanvragen van een uitkering.

Plaats je cv onlineHet CWI heet voluit het Centrum voor Werk en Inkomen. Vroeger stond het bekend als het arbeidsbureau en nu heeft het weer een nieuwe naam gekregen door een fusie met het UWV. Het heet nu het UWV Werkbedrijf. De basisdiensten zijn ondanks de naamwisselingen altijd hetzelfde gebleven. Namelijk het helpen van mensen aan werk door bijvoorbeeld het aanbieden van vacatures zoals bij het CWI in Groningen. Ook is er inmiddels een handige website in het leven geroepen: www.werk.nl. Hier staan onder andere ook de vacatures bij het CWI in Groningen. Bovendien is het mogelijk om je cv online te plaatsen. Dat geeft je weer extra kans op een mooie baan, want nu kunnen potentiële werkgevers jou ook vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021