Excite

Werken in Zuid-Holland? Vind vacatures bij het CWI in Dordrecht

Het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) is het vroegere arbeidsbureau en staat nu bekend als UWV Werkbedrijf. Hoewel de naam is veranderd, zijn de diensten in principe hetzelfde gebleven. Je kunt er een uitkering aanvragen als je werkloos wordt en de medewerkers helpen je graag aan een nieuwe baan. Ook als je er al een hebt. Dankzij de regionale vestigingen kun je snel en gericht zoeken in het banenaanbod. Woon je bijvoorbeeld in Dordrecht en zoek je werk? Kijk dan eens bij de vacatures bij het CWI in Dordrecht.

Een dynamisch bedrijfsleven

Het kan ook zijn dat je nog niet in Dordrecht woont, maar je jezelf er wel graag wilt vestigen. Doen! Want deze stad ligt leuk aan een drie-rivierenpunt. En dat betekent veel terrasjes aan het water. Daarbij organiseert Dordrecht jaarlijks goed bezochte evenementen en heeft het een rijke cultuur. Dordrecht is ook een grote stad en heeft daardoor een dynamisch bedrijfsleven. Er zijn grote organisaties gevestigd, maar ook kleinere bedrijven zijn er sterk vertegenwoordigd. Dat zorgt voor veel vacatures op allerlei niveaus, die je kunt vinden bij het CWI in Dordrecht.

Online vacatures zoeken

Als je werk zoekt in Dordrecht kan het nuttig zijn om eens langs te gaan bij de lokale vestiging van het CWI. Misschien heb je advies nodig over de volgende stap in je carrière? Vraag het gerust, de medewerkers helpen je graag. Het kan ook zijn dat  je liever direct vanuit je huis zoekt naar vacatures bij het CWI in Dordrecht. Dat kan handig en snel via www.werk.nl. Maak dan direct je profiel aan en laat een cv achter. Grote kans dat de juiste werkgevers jou vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021