Excite

Vind de leukste vacatures in Noord-Holland bij het CWI in Den Helder

Het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) helpt je graag aan een baan die bij je past. Dankzij de regionale vestigingen kunnen ze je snel helpen aan een leuke functie bij jou in de buurt. Woon je in de kop van Noord-Holland bijvoorbeeld dan moet je eens kijken bij de vacatures van het CWI in Den Helder.

CWI is nu UWV WerkbedrijfHet CWI heette vroeger het arbeidsbureau. De naam is nu omgedoopt in UWV Werkbedrijf. Maar hoe het ook wordt genoemd, dit instituut helpt nog steeds mensen aan baan. Mocht je werkeloos raken dan kun je hier ook een uitkering aanvragen. Woon je in Den Helder dan kun je daarvoor terecht in de vestiging van je woonplaats. Je kunt dan ook meteen op zoek naar een nieuwe baan en in het ruime aanbod van de vacatures bij het CWI in Den Helder kijken.

Plaats je eigen cv online

Het kan ook zijn dat je al een baan hebt, maar een nieuwe stap in je carrière wilt. Misschien wil je wel heel iets anders doen? Een nieuw vak leren? Of een flinke promotie maken? Ga dan eens kijken bij de vacatures van het CWI in Den Helder. En vind je daar niet de juiste job, schroom dan niet om hulp te vragen aan een van de medewerkers. Ook kun je alvast naar www.werk.nl gaan. Daar vind je niet alleen heel veel vacatures, maar ook tips voor het vinden van een nieuwe baan. Bovendien kun je je er alvast je eigen profiel en cv plaatsen. Zo vinden werkgevers jouw cv.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021