Excite

Op zoek naar een topbaan? Kijk eens bij de vacatures van het CWI in Almere

Het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) zit verspreid door heel Nederland. In elke regio willen de medewerkers van het CWI mensen die werk zoeken graag helpen. Zo ook in Almere. Ben jij woonachtig in deze stad of wil je er wonen en ben je op zoek naar een baan, dan moet je zeker eens kijken bij de vacatures van het CWI in Almere.

Diensten

Om verwarring te voorkomen, is het goed om te weten dat het CWI na de fusie met het UWV nu UWV Werkbedrijf heet. Vroeger werd dit instituut het arbeidsbureau genoemd. Hoewel de namen veranderd zijn, is de doelstelling van het CWI hetzelfde gebleven: mensen helpen aan een baan. En mocht dat niet lukken dan kan men ook bij het UWV Werkbedrijf terecht om een uitkering te vragen. Behalve het verzamelen en publiceren van vacatures verzorgt het CWI in Almere natuurlijk ook alle overige diensten.

Online

Handig is dat je ook je eigen cv online kunt plaatsen op de website werk.nl. Hier kun je dan online naar vacatures zoeken. Geef een aantal trefwoorden in, de stad waarin je werkt zoekt en de maximale afstand er rond en de zoekfunctie doet de rest. Op basis van jouw zoekcriteria wordt gezocht in een databank van meer dan 40.000 vacatures!

Lokaal kantoor

Toch is het ook verstandig als je een baan zoekt in Almere even zelf langs te gaan bij het plaatselijke CWI, nu UWV. Gesitueerd vlakbij het centraal station van Almere, is het kantoor perfect met het openbaar vervoer te bereiken! Misschien hebben de medewerkers wel een goede tip voor je? Daarbij kan het zijn dat er net vacatures bij het CWI in Almere zijn binnengekomen die nog niet zijn geadverteerd. Als daar nou net jouw droombaan tussenzit, dan ben jij een van de eersten die hem ziet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021