Excite

Word rijk dankzij vacatures bij het CWI

Als jij jezelf warmer wilt voelen is werken in de hulpverlening wellicht dé baan voor jou. Word rijk dankzij vacatures bij het CWI. Op diverse hulpverleningsgebieden heb jij het helemaal zelf voor het uitkiezen.

Verzorgend hulpverlener? Dankbaar werk dat zich toespitst op het fysieke. En dat kan variëren van helpen bij het douchen tot het zetten van een subcutane (onder de huid) pijnstillende injectie bij een cliënt.

Sociaal Pedagogisch? Die richting concentreert zich meer op het psychische vlak. En dat kan het begeleiden van mensen met een mentale beperking zijn, maar ook het begeleidend herstellen van een hechtingsstoornis bij getraumatiseerde kinderen. Minstens zo dankbaar werk als verzorgend hulpverlener. Maar eerlijk is eerlijk: op waarneembaar resultaat moet je als sociaal pedagogisch werker meestal even wachten...

Je hebt het voor het kiezen! Er zijn diverse opleidingen die jou geen cent kosten! Onze regering heeft geld opzij gelegd voor mensen die willen leren om professioneel veel te betekenen voor een ander.

Zou jij het leuk vinden om van het begeleiden van kinderen, jongeren, volwassenen of bejaarden je beroep te maken? Alle gemeenten hebben voor dit doel een speciaal potje speciaal voor jou. Solliciteren op vacatures binnen de hulpverlening? Een opleiding daarvoor op VMBO- of MBO-niveau met behoud van inkomen is gratis!

Eén telefoontje met het CWI (tegenwoordig ook UWV Werkbedrijf genaamd) is voldoende. Dan weet je of je in aanmerking komt voor een vergoeding (om)scholing of (re)integratie. En dat is vrijwel altijd het geval. Informatie inwinnen kan uiteraard ook bij de gemeente waarin je woont.

Mensen begeleiden zoals jijzelf ook begeleid zou willen worden? Dat kan. Geestelijk rijk worden dankzij vacatures bij het CWI. Een prachtige baan met enorm veel voldoening!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020