Excite

Een uitzendbureau speciaal voor studenten?

Op zoek naar een uitzendbureau voor studenten? Bij de meeste uitzendbureaus kun je amper banen vinden voor studenten. Hiervoor zijn dus speciale uitzendbureaus beschikbaar. Zo heb je bijvoorbeeld Studentenwerk, XL Studenten en Asa Student waar je terecht kunt voor een leuke bijbaan. De kans op een baan is voor studenten veel groter dan bij een gewone uitzendbureaus.

Een uitzendbureau voor studenten

Op zoek naar een uitzendbureau voor studenten? Er zijn er meerdere te vinden. Hieronder volgt een handig overzichtje. Er zijn uiteraard nog meer uitzendbureaus die speciaal voor studenten zijn. Soms zijn er bijvoorbeeld uitzendbureaus die slechts in één of twee steden zitten. Zoek eens op internet naar de mogelijkheden! Typ bijvoorbeeld in Google: uitzendbureau studenten + woonplaats. Je krijgt dan meteen de mogelijkheden bij jou in de buurt. Onthoud wel dat de meeste studentenuitzendbureaus in echte studentensteden zitten.

Studentenwerk

Studentenwerk is een uitzendbureau met meerdere vestigingen, waaronder in Alkmaar, Arnhem, Zwolle, Utrecht, Leiden, Groningen Enschede en Leeuwarden. Er zijn allerlei vacatures te vinden voor studenten, zoals parttime baantjes of juist een vakantiebaan.

ASA studenten

Net als Studentenwerk heeft ASA Studenten verschillende vestigingen. Denk hierbij aan Amsterdam, Tilburg, Rotterdam, Nijmegen, Den Haag. Breda, Leiden, Eindhoven en Enschede. Er zijn startersfuncties te vinden bij dit studentenbureau. Ook kun je er terecht voor vakantiebanen of parttime werk.

XL Studenten

XL Studenten heeft vestigingen in talloze studentenplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan Leiden, Haarlem, Amersfoort, Utrecht, Zwolle, Groningen, Eindhoven, Arnhem en Den Haag. Studenten kunnen er terecht voor een bijbaan, maar ook voor een stageplek. Ook zijn er startersfuncties te vinden, zodat je na je studie ook makkelijk een geschikte baan kunt vinden.

Inschrijven bij een uitzendbureau

Bij een uitzendbureau voor studenten moet je je doorgaans inschrijven. Dit kun je doen door langs te komen op de vestiging of via internet. Vaak is het wel handig om echt op de vestiging te komen: ze kennen dan je gezicht en onthouden je sneller. Solliciteren op een functie die je aanspreekt, kan vaak via de website.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020