Excite

Te knap om te werken

Met een PhD-titel op zak begon de 33-jarige Laura Fernee aan een baan als onderzoekster aan de universiteit. Al snel merkte ze dat ze te knap was om te werken en inmiddels zit Fernee alweer twee jaar thuis. "Hoeveel plezier ik ook had in mijn baan, uiteindelijk werd het heel erg moeilijk om naar mijn werk te gaan door de grote psychologische druk." Vertelt de 33-jarige vrouw aan het programma 'The Morning'.

Uiterlijk

Volgens Laura werd ze anders behandeld dan haar collega's: "Ik heb een aantal negatieve situaties meegemaakt in relatie tot mijn uiterlijk, waardoor ik getraumatiseerd ben geraakt." De 33-jarige weet dat ze er niet alleen in staat. "Een heleboel vrouwen die ik ken hebben hetzelfde moeten doorstaan."

Zelfvertrouwen

Carrièrevrouw Katie Hopkins herkent de situatie, maar vindt dat Laura het zich niet moet aantrekken. "Als knappe vrouw moet je een mooi uiterlijk omarmen." Te knap zijn kan een impact hebben op je zelfvertrouwen, maar volgens Katie moet je daar mee leren omgaan. "Je moet sterk zijn, vooruit gaan. Sta jezelf niet toe om bang te zijn en vertrouw op je kwaliteiten om je werk goed te kunnen doen.

Video

Bekijk hier een video fragment van de uitzending met Laura Fernee. Heb jij ook wel eens last gehad van je knappe uiterlijk op de werkvloer?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021