Excite

Snel geld verdienen: tips voor een extra zakcentje

Snel geld verdienen, willen we allemaal. Tips om dat te doen zijn niet dik bezaaid, daarom zijn ze hier op een rij gezet. Kies eruit wat voor jou werkt en laat de euro's jouw kant op stromen!

Ga bloggen

Je moet er wel iets voor doen om snel geld te verdienen. De tips die wij je geven zijn makkelijk en kunnen veel opleveren maar slapend rijk worden, doe je vooralsnog niet. Toch hoeft dat geen straf te zijn. Heb je een leuke hobby en schrijf je graag? Begin dan een eigen blog. Je zult denken: wat levert me dat op? Heel makkelijk: je kunt Google ads plaatsen én je aanmelden voor affiliate programma's. Daarmee kun je extra geld binnenhalen, bijvoorbeeld als iemand iets koopt via jouw link. De opbrengsten variëren van een bepaald percentage van de omzet tot een vast bedrag per lead. Dat kan soms wel oplopen tot 150 euro!

Ga klikken

Je kunt je ook inschrijven voor klikprogramma's. Je krijgt dan met enige regelmaat een mailtje in je mailbox met een link. Als je op die link klikt, krijg je op je digitale rekening een paar cent bijgeschreven. Bekende klikprogramma's die ook echt uitbetalen zijn euroclix.nl en moneymiljonair.nl. Eenmaal lid kun je ook anderen uitnodigen. Voor elk lid dat je aanbrengt, krijg je weer een paar euro.

Geef je op voor thuiswerk

Pennen in elkaar zetten, brieven in enveloppen doen: spannend is het niet, maar de verdiensten kunnen wel oplopen. Thuiswerk kun je bovendien gewoon thuis doen, soms zelfs terwijl je tv kijkt. Geef je nooit op bij bedrijven die inschrijfgeld vragen; dan gaat het in negen van de tien gevallen om oplichters. Via www.thuiswerkvacatures.nl kun je een overzicht opvragen van de meest actuele thuiswerkvacatures.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021