Excite

Verdien extra geld met een schoonmaak bijbaan

Een bijbaantje vinden is niet altijd makkelijk: zeker leuke baantjes zijn al snel bezet en komen niet regelmatig vrij. Wat bijna altijd wél beschikbaar is, is een leuke schoonmaak bijbaan. Het klinkt misschien niet heel spannend, maar het is leuk om te doen en aangezien je meestal met een groep werkt, ook erg gezellig. Bovendien betaalt een schoonmaak bijbaan prima, ook niet geheel onbelangrijk.

Rondje door de buurt

Een schoonmaak bijbaan in de buurt kun je het beste vinden door een aantal schoonmaakbedrijven bij jou in de buurt af te gaan. Je kunt via internet of de Telefoongids wel kijken wat er in jouw omgeving te vinden is. Soms staan vacatures al buiten aangegeven, soms is het gewoon even een kwestie van binnenlopen en kijken wat er te doen is. Bereid je goed voor en neem direct je rooster mee of zorg ervoor dat je je beschikbaarheid uit je hoofd weet. Ook je paspoort meenemen ter identificatie kan zeker geen kwaad.

Uitzendbureau

Een tweede optie om een schoonmaak bijbaan te vinden is je in te schrijven bij een uitzendbureau. Veel schoonmaakbedrijven zoeken via uitzendbureaus hun krachten en mogelijk hebben ze direct een plekje voor je. Ook dan is het belangrijk je beschikbaarheid en je legitimatiebewijs bij de hand te houden. Het werken voor een uitzendbureau levert je per saldo misschien iets minder op, omdat het bureau ook wat moet verdienen, maar je krijgt in de meeste gevallen wel wekelijks je geld en bouwt een naam op bij het bedrijf. Dat is prettig als je weer eens iets anders wilt gaan doen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021