Excite

Professionele fotoshoot voor je CV

Een goede indruk achterlaten met je CV doe je met een foto van een professionele fotoshoot. Door een foto aan je CV toe te voegen, weet een recruiter namelijk meteen wat voor vlees hij of zij in de kuip heeft. Daardoor kan een goede inschatting gemaakt worden of je bij het bedrijf past; natuurlijk in combinatie met je werkervaring en de toon van je sollicitatiebrief.

Stylist voor de juiste look

Bij een professionele fotoshoot zorgt een goede fotograaf voor de juiste look, vaak samen met een adviseur voor de styling. Vooraf kun je aangeven wat je wilt uitstralen op de foto. Geef aan dat je voor een zakelijke fotografie komt, en denk vooraf goed na over wat je wilt uitstralen. Pas daar ook je kleding op aan. De stylist kan je helpen met de juiste make-up en haar adviezen. Probeer natuurlijk wel dicht bij jezelf te blijven. Zo zit je altijd goed.

Professionele fotoshoot deals

Een professionele fotoshoot laten doen wordt steeds populairder. De foto’s worden niet alleen als extraatje op het CV gebruikt, maar soms ook voor later - bijvoorbeeld gezellig met een groep vrienden. Daarom zijn er steeds meer gunstige professionele fotoshoot deals te vinden op het internet, bijvoorbeeld via Groupon of NuDeal. Soms krijg je tot wel 75 procent korting op de kostprijs van een sessie. Bij een goede deal is ook de stylist inbegrepen bij de prijs. Je zult in de meeste gevallen op locatie van het bureau worden gefotografeerd in de studio. Een professionele fotoshoot duurt meestal anderhalf tot twee uur. Laat vooraf bevestigen dat je de foto’s digitaal mee naar huis kunt nemen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021