Excite

Hoe vind je een parttime baan in Utrecht?

Wil je niet fulltime maar wel parttime werken en woon je in Utrecht, dan zijn er volop mogelijkheden. In de horeca bijvoorbeeld. Utrecht is een studentenstad en barst van de kroegen en restaurants. Dus er is een grote kans dat je een parttime baan in Utrecht kunt vinden in de bediening, achter de bar of in de keuken. Ook zijn er veel bedrijven gevestigd, dankzij de centrale ligging van de stad. Dat biedt kansen als je zoekt naar een parttime administratieve baan of managementjob. Daarbij heeft Utrecht ook een universiteit die veel werkgelegenheid verschaft. Maar waar en hoe vind je de juiste parttime baan voor jou in Utrecht? De volgende tips helpen je vast op weg.

Check de regionale kranten voor een parttime baan in Utrecht

Kleine en grote bedrijven gebruiken vaak de regionale krant om geschikte kandidaten te vinden voor een parttime baan in Utrecht. Ga daarom naar een kiosk en koop bijvoorbeeld het AD Utrecht. Of probeer een huis-aan-huis-krant te bemachtigen. Misschien woon je zelf niet in Utrecht, maar wel een familielid of vriend. Vraag dan of ze de krant voor je bewaren.

Zoek een parttime baan in Utrecht via websites

Een parttime baan zoeken in Utrecht gaat gemakkelijk via internet. Er zijn diverse websites die een overzicht hebben van vacatures voor deeltijds werk. Zoals www.zoekbijbaan.nl bijvoorbeeld. Ook op www.parttimewerk.nl een www.parttime.nl kun je parttime banen in Utrecht vinden. Studeer je? Dan kun je je zoekacties uitbreiden naar www.studentenbaan.nl.

Benader bedrijven voor een parttime baan in Utrecht

Waarom zou je wachten tot een bedrijf of organisatie met zijn vacatures naar buiten komt? Schrijf of bel potentiële werkgevers zelf en bied je aan. Of ga langs. Mocht er een functie zijn voor een parttime baan in Utrecht dan ben jij een van de eersten die er van hoort. En voldoe je aan de voorwaarden en is er een wederzijdse klik, dan zal het bedrijf liever jou meteen aannemen dan een dure vacaturecampagne starten.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021