Excite

Organiseer een beter bedrijfsuitje

Vroeger ging je naar je werk om geld te verdienen. Nu is dat nog steeds zo, al doe je het voor net een beetje meer. Je kiest een baan die bij je persoonlijkheid past, waar je je vaardigheden in kwijt kunt en waar je eventueel mee hogerop komt. Fijne collega’s hebben helpt bovendien om zelfs een wat minder baantje leuk te maken. Daarom worden bedrijfsuitjes ook steeds vaker ingezet om de teamspirit erin te houden.

Geen tijd hebben voor het organiseren van een bedrijfsuitje is tegenwoordig geen excuus meer. Talloze websites presenteren de meest eenvoudige tot de meest uitgebreide uitjes voor werknemers. Alles wordt van begin tot eind ingevuld. Het enige wat je zelf nog moet doen, is de medewerkers laten weten wanneer ze een (mid)dag of weekend vrij moeten houden.

Als je een echt goed bedrijfsuitje wil organiseren, kies je een uitje dat echt bij je bedrijf past. Hierin kun je je laten adviseren, maar nog beter is het om zelf even te brainstormen. Heb je een bedrijf dat kaarten maakt, dan is een schatkaarttocht een leuk idee, waarbij je uitkomt bij een restaurant en feestzaal waar de rest van de dag wordt voortgezet. Werk je bij het openbaar vervoer, dan kun je een oude trein huren om daarmee naar binnen- of buitenlandse bestemmingen te reizen en daar een leuk weekendje van te maken.

Kortom: het vergt wel een beetje creatief denken. Ideeën doe je gelukkig snel op. Op sites als wegmetdebaas.nl vind je een overzicht van mogelijke uitjes, onderverdeeld in diverse categorieën. Wedden dat je binnenkort het beste bedrijfsuitje hebt georganiseerd?

Afbeelding: Flickr, michealcardus

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021