Excite

Op zoek naar parttime vacatures?

Parttime vacatures liggen helaas niet voor het oprapen. Het kan een hele uitdaging zijn om een geschikte parttime baan te vinden. Blijf vooral je ogen goed open houden en bekijk de verschillende vacatures op websites, bij uitzendbureaus of in lokale kranten. Reageert op vacatures die binnen je profiel vallen en wees positief wanneer je een sollicitatiebrief schrijft. Je moet zien op te vallen in je sollicitatiebrief, want de kans is erg groot dat het bedrijf véél sollicitanten heeft.

Laat de mensen in je omgeving wel weten dat je op zoek bent naar een parttime baan. Met een beetje geluk horen zij van een baan die vrijkomt en kunnen ze je aanbevelen. Een kruiwagen kan vaak de perfecte oplossing zijn om een baan te zoeken, vooral omdat de vacatures niet voor het oprapen liggen.

Hoewel het erg lastig is om een parttime vacature te vinden in jouw beroepsgroep, betekent dit niet dat het onmogelijk is. Verwacht niet dat je meteen een baan krijgt, maar geef het ook niet op wanneer je geen succes blijkt te hebben. Uiteindelijk komt er echt wel een geschikte baan voor je vrij, waarbij je parttime aan de slag kan gaan. Geef dus vooral niet op en blijf positief. Binnenkort ben je vast niet meer op zoek en heb je de droombaan gevonden die je altijd al wilde.

Afbeelding: Flickr account boellstiftung

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021