Excite

Op pad met het hele bedrijf

Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken, of er is mogelijkheid om er met een groep heen te gaan. Vooral populair zijn actieve bedrijfsuitjes, zoals bijvoorbeeld een survivaltocht, GPS-wandeling of Paintball wedstrijd. Dit zijn prima manieren om aan teambuilding te werken. Ook zorgt het voor de nodige ontspanning, maar ben je toch lekker bezig.

Een geheel ander bedrijfsuitje is natuurlijk ook mogelijk. Veel mensen vinden het leuk om samen wat te eten en bijvoorbeeld te dansen met een band erbij. Ook leuk is om met het bedrijf naar het casino te gaan, of maak bijvoorbeeld eens een leuke rondvaart op een boot.

Belangrijk is dat je rekening houdt met de mensen in het bedrijf. Wat willen zij eigenlijk graag als bedrijfsuitje? Als je geen rekening houdt met de mensen, dan is de kans aanwezig dat veel werknemers niet komen opdagen bij een bedrijfsuitje. Het moet ze immers wel aanspreken. Probeer dit dus uit te zoeken door bijvoorbeeld een enquête te maken. Bekijk ook goed wat de kosten zijn voor een bedrijfsuitje. Moeten de werknemers hieraan mee betalen? Zorg dan dat het niet te duur is, anders zullen mensen ook sneller afhaken. Bedenk ook of de partner eventueel mee mag naar het bedrijfsuitje en zorg ervoor dat je hier duidelijk in bent naar de werknemers toe.

Afbeelding: Flickr account jurvetson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021