Excite

Makkelijk geld verdienen met thuiswerk

Thuiswerken lijkt ideaal. Je kunt zelf weten wanneer je werkt en hoeveel je werkt. Je hoeft niet de deur uit en als je een keertje even geen zin hebt, is er niemand die je op je vingers tikt. Natuurlijk is het niet allemaal zo makkelijk, je zult wel iets moeten doen om geld te verdienen. En sommige thuiswerkvacatures zijn oplichterij.

Op internet staan vaak meerdere vacatures aangeboden voor thuiswerk. Er zijn ook meerdere sites die volledig gericht zijn op thuiswerk. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit je eigen woonkamer spullen inpakken, je kunt telefonisch thuiswerken of op je eigen laptop stukjes tekst schrijven om geld mee te verdienen.

Het klinkt ideaal, maar let goed op. Sommige vacatures zijn gewoon oplichterij, andere vacatures kloppen niet. Zo is er ook telefonisch thuiswerk waarbij je voor een erotische dienst moet bellen. Op dat soort dingen moet je bij de vacature goed opletten, als je dat niet zou willen. Zo worden er ook thuiswerkvacatures aangeboden waarbij je een website beheert, maar hier verdien je vaak niet zo heel veel mee. Het zou dus nooit een gewone baan kunnen vervangen.

Maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden gekomen om thuis te werken. Steeds meer bedrijven maken het mogelijk dat hun werknemers ook (een deel) van het werk thuis verrichtten. Werknemers krijgen dan bijvoorbeeld toegang tot een netwerk van het bedrijf.

Afbeelding: Flickr, Michael Surran

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021