Excite

Hoe kun je makkelijk geld verdienen?

Makkelijk geld verdienen, wie wil dat nu niet? Iedereen wil wel zonder al te veel te doen, geld verdienen natuurlijk. Daarom liggen de mogelijkheden niet voor het oprapen. Maar wie goed zoekt, vindt wel een aantal manieren om gemakkelijk geld te verdienen.

Enquêtes invullen

Geld verdienen door enquêtes in te vullen, het kan via websites als Consumerjury, Intomart GFK en Buzzer. Bij die laatste kun je zelfs gratis producten uit testen, waarna je je mening geeft over het product. Het is heel eenvoudig: je krijgt regelmatig vragenlijsten in je mailbox, die je naar waarheid moet invullen. Sommige bedrijven betalen per ingevulde enquête, andere per beantwoorde vraag.

Proefpersoon

Door je beschikbaar te stellen als proefpersoon kun je in korte tijd relatief veel geld verdienen. Je kunt medisch proefpersoon zijn, waarbij je nieuwe medicijnen en behandelvormen test. Daarnaast worden er op veel universiteiten proefpersonen gezocht voor het doen van kleine experimenten, bijvoorbeeld een computertaakje of een kort onderzoek.

Links klikken

Op diverse websites krijg je – wanneer je op een link klikt die zij jou toesturen – enkele eurocenten voor een simpele muisklik. Hoe makkelijk dit ook is, je word er niet snel rijk mee. Maar gemakkelijk is het wel! Voorbeelden van dergelijke websites zijn Moneymiljonair en Euroclix.

Let op!

Als iets te mooi om waar te zijn klinkt, is het dat vaak ook. Houd dus altijd je verstand erbij en controleer de werknemers en eventuele referenties van een bedrijf. Tot slot: betaal nooit voor thuiswerkpakketten en dergelijke, bij een betrouwbaar bedrijf wórd je betaald en hoef je zelf niet eerst te investeren.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021