Excite

Maak indruk met een gepersonaliseerd relatiegeschenk

Aan relatiegeschenken wordt elk jaar weer heel veel geld uitgegeven. Toch wordt er niet altijd nagedacht over het type geschenk dat voor de klant of relatie het meest geschikt is. Wie daar wel over nadenkt, zal merken dat zijn of haar geschenk veel beter in de smaak valt. Wat een goede start is? Een gepersonaliseerd relatiegeschenk natuurlijk!

Veel aanbieders van relatiegeschenken bieden het gepersonaliseerde relatiegeschenk al even aan: een geschenk dat precies op maat is van de ontvanger. Neem bijvoorbeeld een agenda met de naam van de relatie erin gedrukt. Of een set golfballen met de naam van het team waarin je relatie speelt. Er zijn zoveel mogelijkheden als het gaat om gepersonaliseerde relatiegeschenken, dat ze in één stukje niet eens op te noemen zijn. Als je moeite hebt met het bedenken van geschenken, dan kun je ook eens wat gidsen opvragen.

Wie kiest voor gepersonaliseerde relatiegeschenken moet zich wel beseffen dat het bedenken en uitvoeren van deze geschenken wat meer tijd kost. Begin er daarom op tijd mee, om te voorkomen dat het uiteindelijk niet mogelijk blijkt om je plannen ten uitvoer te brengen. Eventueel kun je je relaties opdelen in verschillende groepen, om hen op die manier te voorzien van een passend geschenk. Vraag offertes op en plaats je bestelling zo snel mogelijk. Dan weet je zeker dat je je geschenken op tijd in huis hebt.

Afbeelding: Flickr account ExecGifts

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021