Excite

Leuk: gepersonaliseerd relatiegeschenk

Je kunt kiezen voor een relatiegeschenk waar je bedrijfsnaam opstaat. Je hebt talloze producten waarbij je deze mogelijkheid hebt. Denk bijvoorbeeld aan pennen, usb-sticks of kalenders. Veel bedrijven doen dit en het blijkt altijd weer een succes te zijn. Mensen onthouden de bedrijfsnaam en krijgen nog leuke spulletjes ook. Dit soort dingen kun je bij veel bedrijven laten drukken en helemaal maken naar je persoonlijke wensen.

Je kunt een relatiegeschenk nog persoonlijker maken. Voor speciale relaties kun je namelijk een geheel eigen geschenk geven. Plaats bijvoorbeeld een speciale boodschap op het relatiegeschenk. Eentje die alleen van toepassing is op de relatie waar je het heen stuurt.

Een hele persoonlijke boodschap betekent vaak wel dat het veel duurder is om het relatiegeschenk te laten maken. Toch kan het uiteindelijk geld opleveren. Want als je het op de juiste manier doet zullen mensen je veel sneller waarderen en wellicht goede zaken met je doen.

Zorg dat je een juist bedrijf vindt waar je de relatiegeschenken kunt laten maken. Er zijn er enorm veel en het is belangrijk om iets te vinden dat aan jouw eisen kan voldoen en rekening houdt met jouw wensen. Neem dus vooral geen overhaaste beslissingen, maar vergelijk de verschillende bedrijven met elkaar.

Afbeelding: Flickr account itsmall

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020