Excite

Leer Engels met een taalcursus

Engels is een echte wereldtaal, dus het is van groot belang dat je de taal goed beheerst. Vooral bij bepaalde banen wordt er verwacht dat je Engels kent. Op de middelbare school wordt doorgaans wel les gegeven in Engels, maar soms is dat niet genoeg. Het kan ook zijn dat je er nooit zo goed in was, of dat je een opfriscursus nodig hebt.

Er zijn veel manieren om Engels te leren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor zakelijk Engels, waarbij je vooral leert om telefoongesprekken te voeren en brieven te schrijven. Dit is erg handig wanneer je een baan hebt waarbij je vaak met Engels te maken krijgt.

Je kunt ook een taalcursus Engelsvoor beginners, gevorderden of meergevorderden volgen. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van je niveau. Je kunt eventueel zelfs doorleren voor vertaler Engels. Dit is wel een vrij lastige cursus, want er komt meer kijken bij vertalen dan mensen vaak in de gaten hebben.

Je kunt een taalcursus Engels via een thuisstudie, maar je kunt het ook klassikaal doen. Er zijn veel cursussen beschikbaar, bijvoorbeeld speciaal in de avonden. Je kunt dan overdag tenminste lekker aan het werk. Kies vooral een cursus die bij je past en die je aanspreekt, dat maakt het leren van een taal een stuk gemakkelijker.

Afbeelding: Flickr, gebruiker peasap

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021