Excite

Leer de mooie taal Frans

Frans wordt vaak gezien als een romantische taal. Het klinkt ook wel een beetje romantisch. Maar het is ook een wereldtaal en wordt in meerdere landen in de wereld gesproken. Het is daarom erg handig als je de taal ook goed beheerst.

Frans is handig voor op vakantie, bijvoorbeeld in Frankrijk, maar het kan ook zijn dat je de taal nodig hebt voor je beroep. Voor beide situaties zijn er genoeg cursussen te vinden. Er zijn cursussen speciaal voor de vakantie, waarbij je woorden leert die je dan nodig hebt, zoals het bestellen van iets te eten of drinken en het vragen van de weg. Wil je een zakelijke cursus volgen, dan leer je vooral hoe je telefoongesprekken moet beantwoorden en hoe je brieven moet schrijven.

Je kunt een Franse taalcursus makkelijk vanuit huis doen met een thuisstudie. Je krijgt dan de opgaven thuis en kunt contact hebben met een docent via de e-mail. Het is ook mogelijk om een Franse cursus op cd aan te schaffen, je kunt dan het Frans leren door zinnen na te zeggen. Natuurlijk kun je ook Frans leren in een klaslokaal. Er zijn veel cursussen voor volwassenen, die vooral in de avonden plaatsvinden. Kies dus vooral iets dat bij je past! Succes!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021