Excite

Is je bedrijf goed beveiligd?

Niemand ziet graag dat er in zijn eigen bedrijf ingebroken wordt. Daarom is het heel belangrijk dat een gebouw goed beveiligd is. Dat begint bij een alarmsysteem of een anti-inbraaksysteem. Hoge hekken rondom het terrein volstaan vaak niet. Een manier om het terrein beter te beveiligen is door middel van schrikdraadbeveiliging. Niet alleen schrikt dit inbrekers af, het zorgt er ook voor dat er direct een alarm afgaat waardoor bijvoorbeeld de politie wordt gewaarschuwd.

Bewakingscamera’s zijn ook erg belangrijk. Er zijn verschillende soorten bewakingscamera’s. Zo kun je bijvoorbeeld een camera nemen die automatisch oude bewakingsbeelden wist, daar heb je zelf geen omkijken naar. Daarnaast kun je bewakingscamera’s op een router aansluiten, dan hoef je niet op het bedrijf zelf te zijn om de camerabeelden te bekijken, maar kun je dat ook via internet doen. Ook zijn er bewakingscamera’s die de beelden pas opnemen als er beweging wordt gesignaleerd. Zo heb je dus geen uren aan opnames waarop niets gebeurt.

Een andere manier om je gebouw te beveiligen is door middel van bewaking. Er zijn vele verschillende bewakingsbedrijven in Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor mobiele surveillance. Een bewakingsbedrijf stuurt dan securitymedewerkers langs die binnen en buiten je bedrijf alles controleren. Dit gebeurt meerdere keren per nacht op onregelmatige of vastgestelde tijden. Sommige van deze bewakingsbedrijven maken gebruik van beveiliging met een hondenbrigade. Zodra de security iets ziet wat niet klopt, kan direct de politie ingeschakeld worden.

Afbeelding: Flickr, Husky

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021