Excite

Houd je bedrijf veilig met beveiliging

De vraag naar beveiliging neemt toe. Sinds 2001, het jaar van de aanslagen op de Twin Towers, is de branche enorm gegroeid. Helaas is dat logisch: steeds meer bedrijven voelen de noodzaak van beveiliging, onder meer vanwege overvallen en inbraak. Nu dit niet alleen grote bedrijven overkomt, maar vaak ook kleine bedrijven, is het ook voor het MKB in toenemende mate van belang om de beveiliging goed op orde te hebben. Dat kost wat geld, maar kan op de lange termijn ook weer veel geld besparen.

Als geld de enige reden is om niet te kiezen voor beveiliging, kan het verstandig zijn om eens bij collega ondernemers te informeren. Soms bestaan er mogelijkheden voor collectieve beveiliging, waarbij de kosten gedeeld worden over alle deelnemers. Er kunnen dan aparte afspraken worden gemaakt met de beveiliging, bijvoorbeeld of ze wel of niet een pand inspecteren, of bijvoorbeeld alleen een rondje rijden. Hiervan gaat in ieder geval al een sterk preventieve werking uit, iets dat heel belangrijk is.

Ben je inmiddels wel overtuigd van het nut van beveiliging? Vraag dan bij een aantal bedrijven offertes op en informeer naar de mogelijkheden. Vraag ook wat er gebeurt bij incidenten en of er bijvoorbeeld vervanging bij ziekte is. Zeker als je uiteindelijk in zee gaat met eenpitters, is dat heel belangrijk!

Afbeelding: Flickr account TheeErin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021