Excite

Hoe vind je vacatures voor werk op cruiseschepen?

Varend de wereld over en tegelijkertijd geld verdienen, dat klinkt voor velen als een droom. Maar het is mogelijk. Er zijn namelijk veel maatschappijen die cruises organiseren. Dat biedt veel werkgelegenheid voor avontuurlijk ingestelde mensen.

De vacatures op cruiseschepen bestaan vooral uit banen in de horeca. Want tijdens een cruise wordt er gedronken, gefeest en gegeten. Ook op het gebied van facility management is er op allerlei niveaus werk. Van schoonmaakpersoneel tot aan managers.

Natuurlijk zijn er ook functies voor scheepvaartpersoneel. De boot moet immers bestuurd en onderhouden worden. En niet te vergeten: de gasten willen plezier hebben. Dus ook voor entertainmentpersoneel zijn er volop vacatures op cruiseschepen.

Ontdek de cruisewereld

Voordat je op zoek gaat naar vacatures op cruiseschepen, is het een goed idee om eerst meer te leren over de cruisewereld. Een informatieve bron is cruiseweb.nl. Hier vind je van alles over het reilen en zeilen op een cruiseboot. Handig om je te oriënteren op wat voor soort vacature je kunt gaan zoeken.

Zoek vacatures op cruiseschepen op een gespecialiseerde banensite

Voor de cruisebranche zijn er websites die zich alleen richten op vacatures op cruiseschepen. Handig want dan kun je snel zien wat de mogelijkheden zijn om te werken op een cruiseschip. Een baan vinden op een luxueus cruiseschip kun je proberen op cruisecareers.nl. Je kunt hier ook intekenen op een mailinglijst, zodat je de vacatures in je mailbox ontvangt.

Ga op zoek naar internationale rederijen

Kijk ook op de websites van verschillende rederijen om te zoeken naar vacatures op cruiseschepen. Een goed beginpunt daarvoor is cruise.startpagina.nl. Daar vind je allerlei soorten links die te maken hebben met cruises.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021