Excite

Hoe kun je geld verdienen op internet?

Wil jij geld verdienen op internet? Er zijn meerdere manieren om dit voor elkaar te krijgen. Het zijn geen snel-rijk formules, maar een extra zakcentje is natuurlijk nooit verkeerd! Lees hier verschillende manieren om extra geld te kunnen verdienen op internet.

Schrijf artikelen op InfoNu

Op www.infonu.nl kun je je aanmelden. Wanneer jij graag teksten schrijft en hier ook goed in bent, kun je die op InfoNu zetten. Afhankelijk van het aantal bezoekers word je betaald. De voorwaarde is echter wel dat je tekst informatief is. Ook mogen er niet te veel fouten in zitten en moet je een goede opmaak gebruiken. Een voordeel is dat wanneer je tekst online staat, hij daar altijd zal staan en je er ook altijd geld aan kunt verdienen.

Chat operators

Chat operators zijn mensen die sms-berichten via de computer beantwoorden van dure sms-dating sites. Je krijgt betaald per sms-bericht dat je schrijft. Vaak zijn de berichten die je moet versturen wel erotisch getint.

E-mails lezen

Een bekende manier om geld te verdienen op internet is door e-mails te lezen. Een aantal bekende aanbieders zijn www.euroclix.nl en www.moneymilionairs.nl. Deze aanbieders versturen je geregeld e-mails. Je moet dan klikken op een link, daar krijg je dan vervolgens punten voor. Als je genoeg punten hebt, kun je die omzetten in geld. Het kan lang duren tot je het geld bij elkaar krijgt en echt rijk word je niet, maar het kost je doorgaans helemaal niks. Eventueel kun je ook nog extra punten krijgen door mensen aan te melden, of door producten te kopen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021