Excite

Het perfecte personeelsfeest

Er zijn talloze redenen waarom het geven van een personeelsfeest zo’n goed idee is. Om te beginnen waarderen medewerkers het heel erg als er af en toe wat bijzonders gebeurt. De meeste banen, hoe veelzijdig ook, brengen toch een bepaalde sleur in je leven. Een personeelsfeest is dan een fijne onderbreking.

Werken de mensen binnen je bedrijf vooral op een kantoor? Dan kan het een aanrader zijn om ze op een personeelsfeest in beweging te krijgen. Combineer bijvoorbeeld je feest met een activiteit. Dit kan op de feestavond zelf (denk aan een dansvloer en goede dansmuziek), maar ook al vooraf. Wat dacht je van limodropping, een spelletje golf in de bossen of een wandeling door een natuurgebied vlak bij kantoor?

Begint het personeelsfeest vlak na kantoortijd, dan is het belangrijk dat je voor voldoende eten zorgt. Na een zware werkdag voelen veel mensen twee drankjes al flink zitten. Om te voorkomen dat een feest uit de hand loopt, is het dus wenselijk om te zorgen dat iedereen goed te eten krijgt en er ook voldoende alternatieven zijn voor alcohol.

Een goede feestlocatie vinden hoeft niet altijd een hele zoektocht te zijn. Wel is het belangrijk om buiten het kantoor om te denken. De kantine versieren en verbouwen is missc hien wel goedkoop, maar een personeelsfeest is er juist om eens wat anders te doen. In een vertrouwde omgeving is dat effect toch stukken minder. Kortom: verras, kom buiten de deur en breng je goed gevoede medewerkers in beweging, dan heb je het perfecte personeelsfeest te pakken.

Afbeelding: Flickr, Movember Foundation

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021