Excite

Handig op kantoor: dossierkast

Je documenten op een veilige manier opslaan, doe je natuurlijk in je kantoor. Maar ook in je kantoor kunnen mensen ongewenst een kijkje in je materialen werpen. Daarom is het geen slecht idee om een dossierkast aan te schaffen. Een dossierkast beschermt je papieren niet alleen tegen nieuwsgierige blikken, maar maakt het vaak ook nog eens extra makkelijk om je paperassen te organiseren.

Dossierkasten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Van de kleine modellen die zelfs onder het bureau passen, tot grote kasten waarin je met gemak je complete administratie kwijt kunt. Een goede dossierkast voldoet precies aan je wensen. Koop er daarom niet zomaar één, maar kijk goed naar wat je precies van je kast wilt. Denk ook aan de toekomst: als je kantoor binnenkort naar een grotere of juist kleinere vestiging verhuist, dan kan het handig zijn om de afmetingen van de kast daar op aan te passen. Een aankoop als een dossierkast doe je vaak namelijk maar één keer.

Als je wel graag een dossierkast wilt, maar je bent ook groot voorstander van duurzaam ondernemen, dan kun je ook altijd kiezen voor een tweedehands dossierkast. Omdat dossierkasten lang mee gaan, zijn ze ook prima tweedehands te kopen. Via websites als Marktplaats, maar ook via faillissementsveilingen of misschien kennissen of contacten uit je omgeving. Dat scheelt je dan ook nog op de aanschafprijs en dat geld kun je natuurlijk weer ergens anders aan besteden!

Afbeelding: Flickr account Sklathill

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021