Excite

Volg online een gratis fotocursus!

Als er één bezigheid is die inmiddels als nationale hobby te duiden is, dan is het wel fotografie. Dankzij de komst van digitale camera's kan iedereen oefenen in het maken van de perfecte shot. Toch leer je in de praktijk niet veel over de basis die uiteindelijk leidt tot die perfecte foto's. Daarvoor zou je eigenlijk een fotocursus moeten volgen. Als je daar de middelen niet voor hebt, kun je als alternatief ook online een gratis fotocursus volgen. Wij geven een aantal tips.

Leer het van de fotograaf

De beste tips krijg je natuurlijk van professionals. Dat maakt de gratis fotocursus van Wilma Karels ook zo interessant. Deze cursus, te vinden via WilmaKarels.nl, helpt je om ook basisbeginselen onder de knie te krijgen, zoals het juist gebruiken van belichting, werken met stillevens of landschappen en het fotograferen met een flitser. Ook onderwerpen als portretfotografie, digitale fotobewerking, macrofotografie en het opslaan van digitale foto's komt aan bod. Je kunt de cursus volgen in je eigen tempo en dit kost je helemaal niets. Het loont zelfs de moeite om regelmatig nog even terug te kijken; veel van de tips worden namelijk ook nog aangevuld.

Gratis cursus downloaden

Wil je graag weten hoe je het maximale uit jouw Canon fototoestel haalt? Dan kun je ook een gratis fotocursus downloaden via Canon.nl. In deze cursus leer je alles over het gebruik van de flitser, over hoe je eigen positie van invloed is op de foto en over hoe je het beste kunt werken met de zelfontspanner. Ook deze tips maken van jou binnen de kortste tijd een professional!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020