Excite

Geld verdienen met smsen

Geld verdienen met smsen

Misschien heb je wel eens gehoord dat je geld kunt verdienen met smsen. Dat klinkt misschien vreemd, maar is wel degelijk mogelijk. Alleen moet je het niet zo letterlijk zien. Je hebt namelijk geen telefoon, maar een computer nodig. Het werk heet 'sms chat operator' en kan vanuit huis worden gedaan.

Sms chat operator

Als Sms chat operator zit je achter je computer. Het is de bedoeling om te reageren op berichten die binnenkomen en je bent dus aan het chatten met iemand. Voor ieder bericht dat je verstuurd ontvang, je een bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van het tijdstip waarop je werkt. 's Nachts levert bijvoorbeeld meer op dan overdag. Vaak is het wel de bedoeling dat je vragen stelt, zodat de persoon aan de andere kant door blijft smsen. Vaak speel je de rol van iemand anders, bijvoorbeeld iemand die bij de verstuurder in de buurt woont. Het is dan ook de bedoeling om in je rol te blijven. Verder gelden er ook andere regels, maar deze zijn per werkgever verschillend.

Erotisch

Houd er rekening mee dat het werk als sms chat operator vaak betekent dat je ook erotische berichten moet versturen. Dit vindt niet iedereen even prettig. Je moet dus vaak 18+ berichten versturen om zo de persoon met wie je aan het smsen bent een beetje op te winden.

Solliciteren?

Op veel websites wordt gevraagd naar mensen die als sms chat operator willen werken. Kijk bijvoorbeeld eens op marktplaats.nl. Vaak staan er sites bij waar je direct kunt solliciteren. Doorgaans moet je eerst een soort test doorgaan om te zien of je wel geschikt bent. Zorg er zelf ook voor dat je voor een betrouwbare werkgever kiest. Doe dus zelf een beetje onderzoek!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021