Excite

Geld verdienen met online chat

Een webcam model vertelt deze week dat Valentijnsdag de drukste dag van het jaar als je geld wilt verdienen met online chat. Miljoenen single mannen willen Valentijnsdag niet alleen vieren en zoeken daarom gezelschap op het internet. Perfect voor vrouwen (en mannen) die hun geld verdienen met online chatten. Ze praten en flirten met de mannen en verleiden ze door hun lichaam via de webcam te laten zien.

Veel geld verdienen

“Het is dé dag om heel veel geld te verdienen,” vertelt Natalie Star, webcam model bij een gespecialiseerd bureau. Ze werkt alleen op afspraak en heeft een vaste klantenkring. “Er zijn honderden, nee duizenden eenzame mannen, zonder vrouw of vriendin.” Geld verdienen met online activiteiten zoals chatten en webcammen is misschien niet voor iedereen weggelegd. Maar als je een klantenkring wilt opbouwen is Valentijnsdag de beste dag om te beginnen, tipt Natalie Star.

Valentijnsdag en verjaardag

Een ander webcam model, Lily, vertelt dat Valentijnsdag en haar verjaardag de dagen zijn waarop zij en haar collega’s het meeste geld verdienen online. Hoeveel precies wil ze niet zeggen, maar een fooi van 10.000 dollar is niet ongewoon. “Het is voor veel mannen het moment om hun favoriete model extra aandacht te geven, haar te verwennen. Ze hopen dan dat ze meer opvallen dan andere mannen.”

Online date

De dames en heren die hun online gezelschap aanbieden, passen hun repertoire ook aan op de dag van de liefde. Hun klanten hebben dan geen behoefte aan om zelf het voortouw te nemen, maar zoeken een gesprekspartner en soms zelfs een online date. Natalie Star ligt toe dat veel mannen “vriendin-achtige ervaringen” willen. Een diner bij kaarslicht via de webcam, is dus geen ongewoon verzoek. De klanten zijn zelfs bereid om er grof geld voor te betalen, in de hoop ooit lang en gelukkig te leven met het model. Geld verdienen online was nog nooit zo makkelijk!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021