Excite

Geef eens een gepersonaliseerd relatiegeschenk

Als je een gepersonaliseerd relatiegeschenk geeft, kun je bijvoorbeeld iets geven waar je bedrijfsnaam op gedrukt staat. Denk bijvoorbeeld aan pennen, USB-sticks of kalenders. Er zijn enorm veel relatiegeschenken die je kunt geven, dus zoek iets dat bij je bedrijf past.

Een relatiegeschenk kun je tijdens speciale momenten geven. Bijvoorbeeld wanneer je bedrijf een bepaalde tijd bestaat of tijdens kerst. Je kunt de relatiegeschenken hierop afstemmen, bijvoorbeeld een geschenk met een vrolijke of feestelijke tekst of afbeelding.

Een relatiegeschenk is ook handig om extra reclame voor jezelf te maken. Bijvoorbeeld als je tijdelijk een kortingsactie hebt, of een speciale aanbieding die je relaties en klanten moeten weten. Als je er een leuk presentje bijstuurt, dan zal de klant je naam – en dus ook je aanbieding – sneller onthouden. Het is dus de meest ideale manier om te laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt.

Persoonlijke relatiegeschenken kun je bij heel veel bedrijven laten maken. Jij levert de tekst aan en kiest het product dat je graag wilt. Vervolgens zal het zo worden gedrukt en krijg je de bestelling binnen. Vaak is het zo dat een relatiegeschenk goedkoper wordt naarmate je er meer tegelijkertijd besteld. Als je dus echt veel relatiegeschenken wilt versturen, is het handig om er meteen veel in één keer te maken.

Afbeelding: Flickr account mrbill

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021