Excite

Extra geld verdienen zonder al te veel moeite

Extra geld verdienen, is altijd leuk. Geld kan iedereen altijd wel gebruiken. Voor de dagelijkse boodschappen, om te sparen of voor een dagje uit.

Verkoop je oude spullen

Ruim een dagje de zolder op en verkoop je oude spullen. Dan heb je een opgeruimde zolder én geld. Denk aan babykleertjes, speelgoed, maar ook fietsen of meubels. Noem het maar op. Het is allemaal te verkopen. Dat kan op internet. Denk aan Marktplaats. Op deze site kun je heel wat producten verkopen. Een andere mogelijkheid is eBay. Dat is een internationale site en je bereikt dus een groter publiek dan Marktplaats. Ook kun je kiezen om op markten te gaan staan. De markt op Koninginnedag is een mooi voorbeeld, maar vaak worden er ook op andere dagen rommelmarkten georganiseerd. Kleding kun je verkopen in de IJhallen in Amsterdam. Dat vindt eens per maand plaats.

Werk meer

Om meer geld te verdienen kun je overwerken maar dat moet natuurlijk wel mogelijk zijn bij je baas. Sommige bazen zullen er blij mee zijn. Ook kun je er voor kiezen om vrije uren uit te laten betalen. Hier moet je vaak wel veel belasting op betalen, dus kijk eerst of het wel voordelig is. Natuurlijk kun je ook een baantje naast je gewone werk nemen. Denk aan seizoenswerk als aardbeien plukken.

Kliksites

Zogenaamde kliksites zijn fijn als je af en toe de tijd hebt om te klikken op e-mails. Per e-mail krijg je dan vaak een paar eurocent. Moneymiljonair heeft bijvoorbeeld deals met bepaalde webwinkels. Als je bij die webwinkel wat koopt, dan krijg je extra parels. Heb je genoeg parels, dan kun je het uit laten betalen. Je kunt natuurlijk ook enquêtes invullen voor een paar cent. Dat kan bijvoorbeeld bij Opinionbar. Je krijgt per mail een uitnodiging.

Schrijven

Als je een goed taalgevoel hebt, dan kun je er ook voor kiezen om voor een site als Populis Create artikelen te schrijven. Je krijgt per artikel uitbetaald. Met een aantal artikelen per week of maand heb je wat extra geld. Je kunt natuurlijk ook een weblog starten en daar reclame op plaatsen. Vaak kun je daar ook wel een zakcentje uit slepen. Het is niet altijd even veel, maar alle kleine beetjes helpen.

Let op!

Wanneer je extra geld verdient met bijvoorbeeld een site als Populis Create, dan moet je dat wel opgeven bij de belastingdienst. Dat doe je bij je jaarlijkse belastingaangifte. Houd er rekening mee dat je een deel in moet leveren bij de belastingdienst. Ga ook na of extra geld verdienen nadelige gevolgen heeft voor de box waar je in zit bij de belastingdienst. Je wilt natuurlijk niet dat je problemen met ze krijgt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021