Excite

Drukwerk voor de zaak

Wie een eigen bedrijf heeft wil graag opvallen. Dat kan bijvoorbeeld met reclamefolders. Hiermee kun je laten zien wat je bedrijf doet. Ook kun je folders bijvoorbeeld versturen naar mensen in je mailinglist, met de nieuwste aanbiedingen of ander belangrijk nieuws. Tevens kun je visitekaartjes laten drukken. Je personeel kan dit dan geven aan belangrijke klanten of contacten, zodat zij contact kunnen maken met het bedrijf.

Natuurlijk is het ook belangrijk om professioneel te ogen, bijvoorbeeld met een eigen briefhoofd of enveloppen waar het bedrijfslogo op staat. Mensen kunnen hierdoor in één oogopslag zien met wie ze te maken hebben. Dit geeft je bedrijf sowieso een vertrouwder uiterlijk en dat is altijd handig.

De ontwerpen voor het drukwerk kun je bij een grafisch bedrijf laten maken. Of je neemt iemand in dienst die dit kan, afhankelijk van de hoeveelheid van het drukwerk. Het daadwerkelijke drukwerk kun je laten doen bij drukkers. Je kunt de opdracht dan aanleveren, bijvoorbeeld per mail, en krijgt het daarna gedrukt weer terug. Bekijk goed wat de kosten zijn voor het drukwerk, want dit kan per drukker verschillen. Er zijn ook drukkers die gespecialiseerd zijn in speciaal drukwerk. De ene zal wellicht beter zijn in het drukken van reclame en de ander in het drukken van boekwerken of enveloppen. Zoek dus goed uit hoe het zit en wat de bedrijven voor je kunnen betekenen.

Afbeelding: Flickr account visionphone

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021