Excite

De beste dossierkast

Een goede dossierkast past precies bij jouw eisen. Heb je je kantoor gezellig ingericht, dan is een stalen dossierkast waarschijnlijk wat minder passend dan een houten. Wil je belangrijke papieren veilig opbergen, dan biedt een stalen dossierkast extra veiligheid. Je kunt deze met cilinderslot en/of cijferslot beveiligen.

Natuurlijk is de vorm van je dossierkast ook belangrijk. Wil je bijvoorbeeld een grote draaideurkast, dan moet je daar wel ruimte voor hebben. Bij beperkte ruimte kun je een lage dossierkast met lades aanschaffen. Vaak passen deze dossierkasten prima onder je bureau. Handig hieraan is dat je altijd al je papieren bij de hand hebt.

De vraag is ook hoe je je papieren wil opbergen. Voor de binnenkant van de dossierkast zijn namelijk ook diverse oplossingen bedacht. Zo kun je voor dossierkasten met lades een hangsysteem laten inbouwen. Je hangt je papieren in diverse mappen die je van labels voorziet.

Heb je een staande dossierkast met draaideuren, dan kun je diverse staande mappen aanschaffen. Ook dossiermappen kunnen bij een dergelijke kast uitkomst bieden. Sommige staande dossierkasten kun je ook laten voorzien van lades. Een andere veelgebruikte oplossing is een vakkenlegbord.

Genoeg ideeën opgedaan voor je thuiskantoor? Kijk binnenkort eens rond voor jouw ideale dossierkast.

Afbeelding: Flickr, redjar

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021