Excite

Waar vind je een cursus piano voor beginners?

Piano is een instrument waar je allerlei soorten muziek op kunt spelen. Niet gek dat pianolessen populair zijn. Ze worden gegeven voor allerlei niveaus en bijna overal in Nederland. Sta jij als pianist nog helemaal aan het startpunt? De volgende tips helpen je op weg naar een geschikte cursus piano voor beginners.

Informeer bij een muziekschool

Door heel Nederland vind je muziekscholen, dus is er vast wel een bij jouw in de buurt. Je kunt hier van alles leren op muziekgebied. Grote kans dat er ook een cursus piano voor beginners is. Zoek daarom op 'muziekschool' en de naam van je woonplaats en kijk welke het dichtste bij jou ligt.

Leer het bij een privéleraar

Het snelste leer je piano spelen als je individueel les krijgt. Als je het kan betalen, is het misschien een idee om les te nemen bij een privéleraar. Je kunt meestal bij de docent thuis een cursus piano voor beginners volgen of de leraar komt bij jou en je piano langs.

Leer piano spelen via internet

Een cursus piano voor beginners kun je ook online volgen. Er zijn diverse websites die je beloven dat je heel snel zonder noten te lezen bekende liedjes kan spelen. Lijkt dat je interessant? Kijk dan eens op pianolesonline.com.

Piano leren spelen via een thuiscursus

Een instrument leren spelen kun je ook via een thuiscursus onder de knie krijgen. Kijk bijvoorbeeld eens bij nha.nl wat de cursus piano voor beginners te bieden heeft. Ook het opleidingsinstituut NTI (nti.nl) biedt lessen aan de beginnende pianospeler. Daarbij krijg je hulp van niemand minder dan Jan Vayne.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021