Excite

Hoe vind je een cursus kleding maken?

Je eigen garderobe maken geeft veel voldoening. Doordat je zelf het patroon, de stoffen en de fournituren kunt samenstellen, heb je altijd een uniek kledingstuk. Daarbij bespaart het je geld en is het gewoon leuk om te doen. Maar niet iedereen heeft de vaardigheden om een jurk, broek of jas in elkaar te zetten. Gelukkig kun je dat leren met een cursus kleding maken.

Zoek een cursus zelf kleding maken in de buurt

Veel ervaren naaisters willen graag anderen leren hoe ze met stof en een naaimachine moeten omgaan. Om een cursus zelf kleding maken in de buurt te vinden, zou je de advertenties van lokale kranten of huis-aan-huis-bladen kunnen doorzoeken. Ook staan er op websites als tweedehands.net en marktplaats.nl soortgelijke advertenties.

Je kunt ook naar modemaken.nl surfen. Behalve nieuws, patronen en informatie staat hier ook een database met naailessen. Via het invoeren van je postcode ontdek je waar er een cursus zelf kleding maken wordt gegeven. Ook kun je er op zoek naar modeopleidingen en niet onbelangrijk een stoffenwinkel.

Doe een cursus zelf kleding maken thuis

Hoe je met naald en draad iets moois maakt, kun je ook thuis leren met een schriftelijke cursus zelf kleding maken. Het voordeel is dat je in je eigen tempo kunt leren en dat je de deur niet uit hoeft. Er zijn verschillende instituten die een cursus zelf kleding maken geven. Kijk bijvoorbeeld eens bij nha.nlloi.nl of studieplan.nl.

Hou je ervan om te leren via videobeelden? Surf dan naar modemakendoejezo.nl. Hier vind je een complete online naaicursus.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021