Excite

Hippe kapsels met een cursus haren opsteken

Veel vrouwen hebben tegenwoordig weer lang haar, maar weten niet zo goed wat ze er allemaal mee kunnen behalve de simpele paardenstaart of met een knip naar achteren. Hoewel de haarmode continu verandert, blijven opgestoken haren een tijdloze haartrend. Heb je moeite om je haren op te steken? Of heb je last van glad haar dat telkens losschiet? Met een cursus haren opsteken leer je in een handomdraai hoe je op eenvoudige wijze een prachtig opgestoken kapsel kan creëren.

Opsteekkapsels

Niet alleen is opgestoken haar praktisch, het staat ook nog eens netjes. Wie haar haren netjes omhoog draagt, oogt als vanzelf meer efficiënt en nauwkeurig. Daarom is dit kapsel een een zeer geschikte haardracht voor op kantoor. Natuurlijk hoef je niet altijd strak gekapt erbij te lopen. Er bestaan ook de nonchalantere opsteekkapsels met losse plukjes en bloemen als versiering. Los opgestoken haar staat prachtig bij een meer zomerse look met bijvoorbeeld een fleurige zomerjurk. Zodoende kun je met opgestoken haar een speels, sportief of juist een elegant uiterlijk creëren. Maak dit af met de juiste kleding en je bent het stralend middelpunt van de belangstelling.

Cursus haren opsteken

Tegenwoordig bestaan er vele cursussen haren opsteken naar ieders wens en behoefte. Niet elke dame heeft hetzelfde soort haar en behoeft daarom andere opsteektechnieken. Daarnaast willen sommige vrouwen liever een zakelijk kapsel, terwijl anderen liever voor de meer casual variant gaan. Voor cursussen die het beste bij jou passen kun je het beste bij je kapper informeren naar de beschikbaarheid van cursussen in jouw buurt. Aangezien de cursussen niet bepaald goedkoop zijn, moet je ervoor zorgen dat je goed research vooraf hebt gedaan. Dan weet je zeker dat je waar voor je haar krijgt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020