Excite

Cursus haaropsteken: maak mooie creatieve kapsels met lang haar

De zomer komt er aan, of eigenlijk komt die al zo nu en dan tevoorschijn. Des te meer redenen om je haar op te steken. Een cursus haaropsteken leert je creatieve kapsels te maken om je haar op te steken op een warme zomerdag.

Technieken

Bij een cursus haaropsteken leer je wat je nog meer kan doen met je lange haar. De cursus wordt gegeven voor vrouwen die een uitgebreidere wens hebben ten aanzien van kapsels. De cursus biedt technieken die je kan toepassen met lang haar. De technieken bestaan uit roltechnieken, knooptechnieken en uiteraard opsteektechnieken.

Oefenen op een model

De technieken oefen je tijdens de cursus haaropsteken op een model. Voor de cursus neem je zelf een model mee. Je kan vast een vriendin of familielid regelen die met je mee wilt. Ook voor een model kan de cursus leerzaam zijn. Als je geen model kan vinden om mee te brengen, dan kan je ook de technieken oefenen op een oefenhoofd. Hoewel het niet zeker is of deze bij elke cursus beschikbaar zijn.

Moeder en dochter

Een leuk advies is om met je dochter naar de cursus te gaan. Met de cursus haar opsteken kan je de mooiste kapsels oefenen op je dochter. Zowel voor jou als je dochter is deze cursus een groot plezier. Jij leert de mooiste kapsels te maken zodat jouw dochter kan pronken met de door jou gecreëerde kapsels.

Prijzen

De kosten van een cursus haaropsteken is afhankelijk van de uitgebreidheid van de cursus. Voor een uitgebreide cursus betaal je rond de 70 euro. Je betaalt minder voor kortere cursussen. Zoals alleen je eigen haar opsteken of technieken om je dochters haar op te steken. De kosten voor een korte cursus zijn gemiddeld 40 euro. Uiteraard verschillen de kosten per workshop.

Bij een cursus haaropsteken leer je allerlei technieken om kapsels te variëren met lang haar. Het lange haar van jouw of je dochter hoeft niet meer altijd los te hangen. Volg een cursus haaropsteken om mooie kapsels te creëren met lang haar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021