Excite

Volg snel een cursus edelsmeden in Rotterdam

Volg een cursus edelsmeden in Rotterdam en maak nu sieraden in jouw eigen stijl. Leer tijdens een cursus edelsmeden de technieken en de vormgeving bij het maken van sieraden. Met behulp van gebruiksvoorwerpen leer je sieraden op persoonlijke wijze vorm te geven.

Bernarda Roelofs

In Rotterdam kan je onder andere bij Bernarda Roelofs terecht voor een cursus edelsmeden. Bij deze cursus leer je sieraden maken als een ambachtskunst. Beginners en gevorderden zitten bij elkaar en stimuleren elkaar tijdens het proces. Tijdens een cursus edelsmeden leer je over de metalen, basistechnieken, materialen en reparaties. Je volgt 24 lessen van drie uur die je overdag of in de avond kan volgen. Meer informatie vind je op de website www.bernardaroelofs.nl.

Bert Verkleij

Bij Bert Verkleij Edelsmid zijn de cursussen edelsmeden voor beginners en gevorderden apart van elkaar. De groepen zijn klein, maximaal vijf personen. Bert Verkleij biedt basiscursussen en vervolgcursussen aan. Ook deze cursus edelsmeden is zowel overdag als in de avond te volgen. Een cursus bestaat uit tien lessen van twee en een half uur. Meer informatie lees je op www.edelsmidonline.nl.

OXO

Voor een cursus edelsmeden kan je ook terecht bij OXO Edelsmederij. Deze is tevens gevestigd in Rotterdam. Bij OXO kan je terecht als je niet meteen aan een hele cursus wilt beginnen. OXO biedt een workshop edelsmeden aan die je eenmalig kan volgen. De cursus wordt gegeven op zondagen van 10.30 tot 17.00 uur. Aan deze cursus kunnen minimaal zes personen deelnemen. Op de website www.oxo.nl lees je meer over de edelsmederij en de workshop.

In Rotterdam is volop aanbod aan cursussen voor het ambacht edelsmeden. Je hoeft niet ver te zoeken voor een cursus edelsmeden in Rotterdam. Dus maak je eigen sieraden tijdens een cursus edelsmeden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021